Datacommunicatie

DATANETWERKEN

In een modern bedrijf is het datanetwerk een levensader. Voor een efficiënte bedrijfsvoering is het van essentieel belang dat computers en randapparatuur storingsvrij functioneren, uw personeel met plezier werkt en uw klanten kunnen vertrouwen op een goede bereikbaarheid. Als u dat wilt, kunnen wij uw netwerk bovendien certificeren. Zowel de ontwikkeling en aanleg, de nazorg en het onderhoud vereisen hoogwaardig vakmanschap. Wij hebben dat in huis.

CAT5 EN CAT6 NETWERKEN

Voor een storingsvrije werking is de ontwikkeling en aanleg van bekabeling met universele aansluitingen werk voor een gespecialiseerde vakman. In een netwerk dat voldoet aan moderne eisen worden computers en telefoons met elkaar verbonden met zowel inpandige- als buitenkabels.  Het kloppend hart van uw digitale organisatie is een patchkast, het punt waar alle verbindingen bijeenkomen. Maar ook een kwetsbare plek waarvan de aanleg zeer nauwkeurig en zorgvuldig moet worden uitgevoerd.

VERHUIZING

Bij de aanleg van een datanetwerk gaat de gedachte al snel uit naar grote ondernemingen. Maar ook voor kleine zelfstandigen en particulieren kan de aanleg van een betaalbaar netwerk voor veel efficiëntie en comfort zorgen. Wij verzorgen niet alleen de ontwikkeling en aanleg, maar ook de nazorg en het onderhoud van uw systeem of latere uitbreiding. Bij een interne verhuizing binnen uw organisatie verzorgen wij in nauw overleg met uw medewerkers de verplaatsing van elk werkstation en alle randapparatuur met bijbehorende gebruikersrechten. De verstoring van de bedrijfsvoering en overlast voor uw medewerkers wordt zo tot een minimum beperkt.

DRAADLOOS NETWERK

Een modern datanetwerk is veelal opgebouwd uit draadloze componenten. Maar zelfs voor een draadloze installatie zijn kabels nodig. Om in een later stadium de optimale werking van uw netwerk te kunnen garanderen, is het al bij de aanleg van bekabeling noodzakelijk om storingsbronnen uit te bannen en de juiste kwaliteit kabels te gebruiken. Het trekken van kabels is dan ook hoogwaardig vakwerk. Lampen, elektrische installaties, telefoonapparatuur, het zijn stuk voor stuk storingsbronnen die uiteindelijk kunnen resulteren in slechte prestaties of zelfs het uitvallen van netwerksignalen. Wij hebben de expertise om een kwalitatief hoogwaardig netwerk te realiseren.

Meer weten? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Net even iets anders bij Stienezen Wanders.