Zonnestroomsystemen

Installatiebedrijf Stienezen Wanders is dé specialist op het gebied van zonnepanelen. Wij adviseren, leveren, installeren o.a. de vakgebieden: agrarisch, installateurs, industrie, non-profit en particulieren. Wij zijn voor vele opdrachtgevers een betrouwbare partner gebleken door een gedegen advies, een goede installatie én een scherpe prijs. Veel zonnestroom installaties hebben wij gebouwd in Gelderland en Overijssel. Momenteel bouwen wij door geheel Nederland.

Sinds 1981 is Installatiebedrijf Stienezen Wanders actief op de elektrotechnische installatiemarkt. Duurzame energie heeft ons altijd aangetrokken. Door onze geografische ligging hebben wij vanuit Oost-Nederland de zonnepanelen markt zien ontwikkelen in Duitsland. Medio 2008 zijn de eerste contacten ontstaan met onze leveranciers die zich gespecialiseerd hebben in zonnepanelen voor het leveren van zonnestroomsystemen. In de beginfase hebben wij verschillende zonnestroomsystemen geïnstalleerd voor deze leveranciers. De ontwikkelingen op duurzaam gebied in Nederland en de opgedane kennis, heeft ons doen besluiten om in 2011 zelfstandig zonne-energie systemen te gaan ontwerpen en installeren.

Inmiddels hebben wij de nodige Kilowatts zonne-energie geïnstalleerd en kunnen we inmiddels spreken van een ruime ervaring in het installeren van zonnepanelen en zonneboilers.

Bij interesse maken wij graag een afspraak om de zonne-energie mogelijkheden met u te bespreken.

Een PV-panelen (*) offerte zal bestaat in de meeste gevallen uit een digitale schets van de zonnepanelen installatie en PV-string configuraties.

Onze kracht is dat wij alles zelf in huis hebben!

Kennis, goede inkoopkanalen, ruime ervaring in het installeren van zonnepanelen en al sinds 1981 als zelfstandig elektrotechnisch installatiebedrijf. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

(*) PV (Photo Voltaic) = Elektriciteit uit zonlicht = Zonne-energie = Zonnestroom en wordt opgewekt door een zonnepanelen installatie.