Dakbedekking

Ook voor de meest betrouwbare dakbedekking kunt u bij installatiebedrijf Stienezen Wanders terecht. Afhankelijk van het type dak kunnen wij uw huis voorzien van bitumuneuze, EPDM en een kunstof dakbedekking. Daken van lood en zink zijn een populaire ontwikkeling en ook met dit soort dakbedekking kunnen wij u in voorzien.
Van grote tot kleine projecten, van woning tot bedrijfspand, van plat tot hellend dak, het streven naar hoge kwaliteit staat bij totaalinstallateur Stienezen Wanders altijd centraal. Dit geldt niet alleen voor dakbedekking, maar ook voor de isolatie, rookgas- en ventilatiedoorvoeren en dakgoten. Een dak is niet compleet zonder dakgoot en perfecte waterafvoer. Wij vinden het daarbij belangrijk opgeruimd en zonder rommel te werk te gaan. Zo blijft de plezierige woon- en werkomgeving voor zowel u, als omwonenden en onze werknemers behouden.
Meer weten? Neem Contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Net even iets anders bij Stienezen Wanders

Service en onderhoud

Installatiebedrijf Stienezen Wanders bv beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst om de volledige verantwoordeijkheid te nemen voor het perfect functioneren van uw technische installatie.

Stienezen en Wanders