Gas, water en sanitair

Onze totaalinstallateurs sluiten veilig uw gas en water aan en installeren vakkundig het sanitair in uw woning of bedrijfspand.
Het aanleggen en onderhouden van gasleidingen is een klus voor specialisten, betrouwbaarheid is hierin een belangrijk aspect. Als totaalinstallateur hebben wij alle kennis in huis om bij u veilig gasleidingen aan te leggen. De leidingen sluiten perfect aan bij de diverse technische installaties in uw huis, zoals bijvoorbeeld verwarmingsinstallaties. Ook de installatie van waterleidingen, zowel binnen als buiten kunnen wij, installeren en onderhouden voor u.
Daarnaast zijn wij u graag van dienst bij het installeren, verbouwen, renoveren van uw badkamer, verzorgen van de aansluiting van gas, water en sanitair in uw keuken of andere sanitaire voorzieningen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Net even iets anders bij Stienezen Wanders.

Service en onderhoud

Installatiebedrijf Stienezen Wanders bv beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst om de volledige verantwoordeijkheid te nemen voor het perfect functioneren van uw technische installatie.

Stienezen en Wanders