Elektrotechnische licht- en krachtinstallaties

Installatiebedrijf Stienezen Wanders is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat in haar 30-jarig bestaan heeft bewezen kwalitatief onderscheidend te zijn.

Onze organisatie wordt klantgericht en flexibel ingezet voor een optimaal resultaat bij technische installaties. Steeds vinden wij, in overleg met u, de juiste producten en diensten voor uw elektrotechnische installatie in uw:

* Woning (nieuwbouw of verbouw)

* Appartementengebouw

* Bedrijfs-, kantoor-, productiegebouw

* Winkelpand

* Sportaccommodatie of onderwijsinstelling

* Zorgaccommodatie

Een aantal kenmerkende termen die voor de elektrotechnische installaties van Stienezen Wanders van toepassing zijn:

* Energiezuinig

* Veiligheidsverhogend

* Functioneel

* Bedieningsvriendelijk

* Comfortverhogend

Als erkend elektrotechnisch installateur zijn wij natuurlijk bij het SEI en onze branche-organisatie InstallQ aangesloten. Hierdoor worden wij op technisch en maatschappelijk vlak continue geïnformeerd. Wat in onze adviezen, afspraken, technische invulling en service ten goede komt aan onze klanten.

Uiteraard worden onze installaties uitgevoerd volgens de wettelijke normen, technische voorschriften en regelgeving. Ons kwaliteitssysteem geeft u zekerheid dat uw elektrotechnische installatie vakkundig is aangelegd.

Als gecertificeerd en geaccrediteerd Kenteq leerbedrijf geven wij al jarenlang prioriteit aan deskundige werknemers. Dit heeft geresulteerd in een gemotiveerd en flexibel inzetbaar team medewerkers die de service aan onze klanten hoog in het vaandel hebben staan.

Vraag ons om advies of vraag vrijblijvend een offerte aan. Net even iets anders bij Stienezen Wanders.

Service en onderhoud

Installatiebedrijf Stienezen Wanders bv beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst om de volledige verantwoordeijkheid te nemen voor het perfect functioneren van uw technische installatie.

Stienezen en Wanders