Warmtepompsystemen

Wij adviseren u graag over een kostenbesparend warmtepompsysteem dat past bij uw huis. Daarnaast installeren en onderhouden wij deze installatie ook graag voor u. Het is van belang dat u de warmtepomp met regelmaat van onderhoud laat voorzien in verband met het behouden van een goed werkende warmtepomp.
een warmtepomp is een apparaat dat energie haalt uit natuurlijke warmtebronnen zoals grondwater, aardwarmte en lucht. Deze gratis energie wordt dus omgezet in bruikbare warmte of kou. Dit resulteert niet alleen in flinke kostenbesparingen, maar u draagt ook bij aan een beter milieu door de vermindering van de uitstoot van Co2.
 Wilt u weten wat een warmtepompsysteem u oplevert? Neem dan Contact met ons op, zodat wij u een passend advies kunnen geven en direct uw voordeel berekenen. Net even iets anders bij Stienezen Wanders. 

Service en onderhoud

Installatiebedrijf Stienezen Wanders bv beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst om de volledige verantwoordeijkheid te nemen voor het perfect functioneren van uw technische installatie.

Stienezen en Wanders