Zonnestroomsystemen

Installatiebedrijf Stienezen Wanders is de specialist op het gebied van zonnepanelen. Wij adviseren, leveren, installeren o.a. de vakgebieden agrarische, installateurs, non-profit en particulieren. Wij zijn voor vele opdrachtgevers een betrouwbare partner gebleken door een gedegen advies, een goede installatie en een scherpe prijs. Veel zonnestroom installaties hebben wij gebouwd in Gelderland en Overijssel. Momenteel bouwen wij door geheel Nederland.
Sinds 1981 is installatiebedrijf Stienezen Wanders actief op de elektrotechnische installatiemarkt. Duurzame energie heeft ons altijd aangetrokken. Door onze geografische ligging hebben wij vanuit Oost-Nederland de zonnepanelen markt zien ontwikkelen in Duitsland. Medio 2009 zijn de eerste contacten ontstaan met onze leveranciers die zich gespecialiseerd hebben in de zonnepanelen voor het leveren van zonnestroomsystemen. In de beginfase hebben wij verschillende zonnestroomsystemen geïnstalleerd voor deze leveranciers. De ontwikkelingen op duurzaam gebied in Nederland en de opgedane kennis, heeft ons doen besluiten om in 2011 zelfstandig zonne-energie systemen te gaan ontwerpen en installeren.
Inmiddels hebben wij de nodige Kilowatts zonne-energie geïnstalleerd en kunnen we inmiddels spreken van een ruime ervaring in het installeren van zonnepanelen en zonneboilers.
Bij interesse maken wij graag een afspraak om de zonne-energie mogelijkheden met u te bespreken.
Een PV-paneel (*) offerte zal in de meeste gevallen bestaan uit een digitale schets van de zonnepanelen installatie en PV-string configuraties.
Onze kracht is dat wij alles zelf in huis hebben! 
Kennis, goede inkoopkanalen en ruime ervaring in het installeren van zonnepanelen. Al sinds 1981 als zelfstandige elektrotechnische installatiebedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
(*) PV (Photo Voltaic) = Elektriciteit uit zonlicht = Zonne-energie = Zonnestroom en wordt opgewekt door een zonnepanelen installatie.

Service en onderhoud

Installatiebedrijf Stienezen Wanders bv beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst om de volledige verantwoordeijkheid te nemen voor het perfect functioneren van uw technische installatie.

Stienezen en Wanders