Domotica

Domotica omvat alle elektrotechnische toepassingen in uw woning of bedrijfspand om functies te besturen en diensten uit uw omgeving te gebruiken. Door middel van bedieningspanelen kunt u onder andere functies zoals het klimaat van uw pand, luchtbehandeling, lichtscenes, home-cinema en audio, alarmeren, telefoneren, televisie kijken eenvoudig bedienen.
Visualisering maakt in een oogopslag duidelijk wat er allemaal afspeelt in uw pand en maakt het mogelijk alle op afstand te beheren. De verschillende installaties kunnen met elkaar communiceren en zorgen samen voor een optimaal comfort en gebruikersgemak. Zo kunt u deze bedieningspanelen ook gebruiken om te mailen of u laat uw installatie bedienen door uw iPhone of iPad.
Nieuwsgierig naar mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Net even iets anders bij Stienezen Wanders.

Service en onderhoud

Installatiebedrijf Stienezen Wanders bv beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst om de volledige verantwoordeijkheid te nemen voor het perfect functioneren van uw technische installatie.

Stienezen en Wanders